Konstnär och skulptör Malin Östlund

Vi på Alldo är mycket glada att ha konstnär Malin Östlund som kund hos oss. Malin som är född 1972 och boende i Skellefteå, Västerbotten, är känd för sina starka och sprakande färger i sina målningar.

Färgerna gör jobbet i målningarna

Malin har en intressant förmåga att få tonerna i färgerna, att passa varandra. Det ger hela bilden en homogen känsla, trots alla sina olika färger. Detta är mycket omtyckt och resultatet är målningar som livar upp rummen, och drar blickfånget till sig. Motiven kännetecknas ofta av glada kvinnor med mjuka och livliga former. När Malin själv beskriver kvinnorna i sina målningar, är det ofta som fria, starka och inspierande kvinnor.

Stark drivkraft för skapande

Skapandet har alltid legat när till hands för Malin. Redan som barn fanns drivkraften att skapa, och resultatet är idag både akrylmålningar och skulpturer. Det naturliga valet var därför senare i livet en grafisk utbildning. Idag jobbar Malin med sitt skapande på heltid, och hon är verksam i centrala Skellefteå, där du även kan köpa Malins konst. Målningar i hemmiljöer För att kunna se hur en av Malins målningar ser ut i diverse olika hemmiljöer, har Malin skapat några riktigt fina bilder. Bilderna visar hennes målningar i olika rum. Här ser man ett bra exempel på hur ett rum snabbt livas upp och ger en glad känsla med hennes målningar. Ett smart knep som vi hoppas att andra konstnärer ska ta efter.

Besök Malin Östlunds ateljé och se hennes konst

Ateljé Malin Östlund
Nygatan 37c
93131 Skellefteå

Tel: +4670 384 90 99
E-post: art(at)malinostlund.com

Alla artiklar »