Anki Lööw och hennes vackra kärleksbaggar

Anki Lööw och hennes signum kärleksbaggen, en liten bagge som sprider både kärlek, värme och medmänsklighet, i hennes vackra målningar i akvarell. Anki har med framgång skapat sina kärleksbaggar ända sedan 2003, när den föddes ur hennes nyfikenhet som konstnär.

Mer om konstnär Anki Lööw

Anki har alltid tyckt om bilder, och kan själv minnas sig att hålla på med detta sedan tidiga skolår. Sin teknik för akvarellmålning har hon utvecklat ända sedan 1993. Idag är Anki deltidskonstnär och förutom akvareller målar hon även med olja. Förutom alla privatperson som älskar Ankis konst, finns även kunder som t.ex. Karlskoga Konstförening, Örebro Läns Museum, Karlskoga Kommun och Degerfors Kommun.

Inspireras av naturen och livet

Anki säger att hon inspireras av både naturen och livet och att konsten är som meditation, som ger henne harmoni. Med sin konst vill hon beröra och sprida glädje, vilket återspeglas i hennes upplyftande konst. En konst som hon vill att vi ser världen och livet genom nya perspektiv.

Kom i kontakt med Anki

Intresserad av att beställa din egen målning med kärleksbaggar, eller kanske andra funderingar? Anki når du på tel. 070-27 170 78 eller på e-postadressen anki@ankiloow.se.

Kärleksbaggen är ett registrerat varumärke tillhörande Anki Viinikka Lööw, Degerfors.
Alla bilder copyright Anki Lööw.


Alla artiklar »