Återförsäljare av ramar

Tavelram.se är återförsäljare och grossist av ramar och tavelramar. Vi hjälper företag, kommuner, kyrkor och landsting med både större kvantiteter av ramar, och tillverkning av specialramar. Vi har stor erfarenhet samt kunskap, och inget projekt med ramar är främmande för oss. Vi gör allt ifrån mindre till större serier med tavelramar. Vi kan även ta fram specialprofiler av ramlister om något skulle saknas i vårt sortiment.

Bli återförsäljare av ramar

Vi har kapacitet för all typer av jobb med ramar. Oavsett om du behöver 10 eller 200 tavelramar. Vi kan också leverera större antal billiga importramar direkt från huvudlager, om priset är av största vikt. Vi kan dessutom leverera både mycket exklusiva tavelramar och barockramar, samt stora ramar med storlekar på över två meter.

Vi kan ramar

Behöver du kanske en speciell färg eller behandling på dina ramar? Med våra träfärgade trälister kan vi ofta hjälpa våra kunder med deras egna färger och behandlingar. Ibland behöver våra kunder matcha ett företags profil och färger, eller anpassa efter en speciell inredning. Det kan vi hjälpa till med. Därför märks ofta företag inom inredning, företagsprofilering, design, arkitektur och reklam bland våra kunder.

Bred kundgrupp som återförsäljare

Vi har gjort flertalet lyckade och framgångsrika specialjobb och bland våra kunder märks kända fotografer, rederier, större bokförlag, kända konstnärer, flertalet kommuner, landsting och statliga verk. Vi tror att vi kan hjälpa dig oavsett vem du är.

Tjänster inom ramar

Tjänster som är populära och som vi erbjuder ofta, är specialgjorda och stora ramar, inramningar av alla de slag, och större serier med nyckelfärdiga ramar för olika ändamål. Om du är nyfiken på andra eventuella uppdrag från oss, är du välkommen att kontakta oss för idéer och förslag.

Stora ramar

Vi kan stora ramar. Är du i behov av riktigt stora ramar, kan vi hjälpa dig med det. Vi har stor erfarenhet av specialramar i större storlekar, och kan ofta hjälpa till oavsett projekt. Läs mer om större ramar på vår sida om stora ramar.

Låt oss som återförsäljare hjälpa dig med dina ramar!
Låt vår kunskap hjälpa dig med dina projekt!

Kontakta oss gärna för förslag och idéer.