Kvadratiska ramar nu i produktutbudet

Kvadratiska ramar nu i vårt produktutbud

När vi nu introducerar våra måttbeställda ramar med glas, får vi automatiskt en annan produktnyhet. Nämligen kvadratiska ramar i storlekar upp till 50x50 centimeter. Ett välkommen tillskott i vårt produktutbud.

Möjligheter med måttbeställda ramar inkl. glas

Med våra ramar som du beställer i dina egna önskade mått, och som levereras komplett med glas och bakstycke som en färdig ram, skapas många fler möjligheter för dig. Du behöver inte längre kompromissa. Du kan själv välja storlek från så litet 10x10 centimeter, upp till 50x70 centimeter (50x50 cm som kvadrat). Du kan anpassa noggrannheten ända ner på millimeternivå. Allt för att du alltid ska kunna hitta en komplett ram i din egen storlek, med både glas och bakstycke, oavsett om den är kvadratisk eller rektangulär.

Kvadratiska ramar omtyckta för gruppering av tavlor

Kvadratiska ramar är omtyckta för att de är lätta att göra snygga grupperingar på väggen med. Det är lättare att placera tillsammans på väggen, oavsett om de är fyra, sex eller kanske rent av åtta stycken. Ingen tavla sticker ut, och det är lätt att få en enhetlig bild med jämna avstånd mellan tavlorna. En annan fördel med den kvadratiska ramen, är att den bryter fint mot rummens rektangulära former.

Alla modeller får suffixet BTO

Alla våra ramar som kan levereras kompletta utifrån dina egna valda mått, samlar vi under förkortningen och suffixet BTO. Det är en engelsk term för Build To Order, vilket kort betyder något liknande måttillverkad eller måttanpassad efter önskemål.

Alla nyheter »