Tolv situationer av fotograf Gabriel Bjerner

Material och teknik i inramningarna

Fotografierna som är traditionella fotografier av typen silvergelatin krävde hög kvalité i alla material i inramningen. Därför levererades alla ramar med syrafri passepartout och syrafria bakstycken, för bevarande av fotografierna. Glaset i inramningarna var vanligt tavelglas med högre renhet, då inget behov av UV-skyddande glas var aktuellt. Tejpen som användes för montering var även den syrafri. Tejpen är högkvalitativ och pH-neutral syrafria tejp med lim som baseras på ett akrylmaterial.

Ramarna som användes

Ramarna gjordes av svensktillverkade ramlisten Stylish Angle Pine och den naturliga träfärgen bröt av mycket fint mot fotografiernas svartvita toner. En mycket fin färgkombination som Gabriel själv valt. Alla ramar skickades på pall till Stockholm och allt som behövdes för att slutföra inramningarna av Gabriel själv, följde med. Ett mycket priseffektivt sätt som ger ett toppenresultat.

Gabriel själv om fotoutställningen

Självklara men flyktiga, unika ögonblick med människan i symbios med staden. Med denna relation i centrum presenteras tolv situationer. Analogt. Spontant. Svartvitt. Kvadratiskt. Alla bilder ur utställningen kan du beskåda på adressen cargocollective.com/bjerner

Alla artiklar »